Laadpaal voor thuisgebruik

home charger

Homeline

Heeft u een elektrische- of een hybride auto dan wilt u deze opladen met een laadpaal.

Rienstra heeft hiervoor verschillende oplossingen.

  • Een thuis lader.
  • Een laadpaal die door iedereen gebruikt kan worden. (met pas zonder afrekening)
  • Een openbare laadpaal. (met pas en afrekening)

 

 

 

 

Thuisladen met de Homeline.

Terwijl u lekker op de bank zit word uw auto getankt. Dit gaat helemaal automatisch. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker in de auto steken. De lader herkent automatisch uw auto en begint met laden. Uw auto is na verloop van tijd weer helemaal klaar om u weer naar uw bestemming te brengen. De dure bezoekjes aan het benzinetank station behoren tot het verleden.

Er zijn verschillende lader-soorten, het onderscheid zit in de laadstroom.

Als u thuis een één-fase meterkast heeft, dan kunt een een-fase 3,7Kw lader gebruiken. Het laden duurt dan ongeveer 6 á 7 uur al naar gelang de batterij ontladen is.

Heeft u een 3-fase meterkast met een 25 ampère zekering in de kast van de netbeheerder, dan kunt u een 11Kw lader gebruiken. Het laden duurt dan ongeveer 3 uur voor een volledig elektrisch  aangedreven auto.  Dit word meestal toegepast voor een thuislader.  Aan de Homeline zit al een kabel geschikt voor uw auto.

 Met een abonnement op de BackOffice registreert u uw stroomverbruik, zodat u de laadkosten kunt verrekenen met bijvoorbeeld uw werkgever of leasebedrijf.

Als u niet wilt dat anderen gebruikmaken van uw laadstation dan kunt u kiezen voor een uitvoering met laadpas. De laadpaal werkt dan alleen op uw laad-pas. Zo voorkomt u dan er ongewild aan uw laadstation geladen word.

Bekijk de brochure van de home line
Wilt u een Homeline of zijn er vragen dan helpen we u graag.

Autoladen met zonne-energie? Vraag naar de mogelijkheden, we helpen u graag.