Nieuwbouw

De samenwerking met U en Rienstra kent vele voordelen.

 

Een bouw waaraan u verdiend.

In plaats van een bouw die u alleen maar geld kost? Het kan met ons DUURZAAM – PASSIEF PAKKET.

Natuurlijk kunnen wij u een woning aanbieden, zoals al jaren door vele partijen. Maar wij kunnen meer…………. Verwarmingskosten van slechts € 150,- tot € 250,- PER JAAR. Een energiebedrijf die u geld TERUGSTORT ipv berekend.      Zie bewijs;

Alles in een hand.

Wie met Rienstra bouwt heeft op elk gewenst moment een persoonlijk aanspreekpunt voor alle vragen. Wij leveren alles uit één hand en zorgen voor een vlotte samenwerking tussen alle werkzaamheden op de bouwplaats om zo de klant zo veel mogelijk te ontzorgen.

 

Damp open Klimaat actief wand.

Met een isolatie (RC) waarde van 10 m2 k/W is de Rienstra klimaatwoning een echte energiespaarder.  Wie in de toekomst nog meer wil besparen op zijn verwarmingskosten , heeft de mogelijkheid om zijn woning uit te breiden met onze alternatieve electra-voorzieningen om geheel energie-vrij te leven.  (zonder energie-bedrijven die u van energie willen voorzien)

 

Korte levertijd

Nadat u heeft gekozen voor een van onze woningen, beginne wij met het pre-fabriceren. Dankzij de geprefabriceerde bouwdelen en een perfect op elkaar afgestemd team kan uw droomhuis snel worden gerealiseerd. In enkele dagen wordt de complete buitenzijde van de woning gemonteerd waarna direct met de binnen werkzaamheden kan worden gestart. Omdat we met hout werken vervalt de droogtijd, vertragingen door slechte weer-omstandigheden komen niet voor.

 

3-voudige geïsoleerde ramen

In de efficiënte energie structuur van een Rienstra woning zijn de 3-voudige geïsoleerde ramen en deuren een belangrijk bestanddeel. Het 6-kamer profiel met 85 mm diepte, heeft zeer goede isolatie-eigenschappen en biedt een geluidsisolatie tot 43 dB. Zo zorgen ze voor een evenwichtige energiebalans waarbij ze waardevolle zonne-energie in de woonkamer door laten maar tegelijkertijd de kou buiten laten. UG = 0,7 W/m2K

 

Service

Wij zijn er ook nog voor u, als u al lang en breed in uw woning bent ingetrokken. Rienstra verricht alle werkzaamheden zelf. Uw persoonlijke adviseur staat u ter beschikking voor al uw vragen. U kunt zich ook tot de klantendienst richten voor klachten of opmerkingen. Nazorg en reparaties worden uitgevoerd door ons zelf.

 

Zekerheid

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldig vakmanschap voldoen al onze woningen aan het bouwbesluit en ook aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Meerdere malen per jaar wordt de Rienstra kwaliteit beoordeeld door onafhankelijke instituten.

 

Gezonde woningen

Uw welzijn is belangrijk voor ons. We verwerken enkel gecontroleerde en goedgekeurde materialen, die zijn getest op kwaliteit en gezondheid. Door de efficiënte prefabricage in de fabriek, en de snelle montage op de bouwplaats blijven de materialen vanaf de eerste dag droog en beschermd.

 

Individuele woningindeling

Woningen zijn net zo individueel als hun bewoners. We passen de indelingen voor u aan naar uw wensen en behoeften. U kunt natuurlijk ook uw woning geheel individueel ontwerpen. Wij helpen u daar graag bij.

Alle materialen en verwerkte apparaten altijd ‘up to date’. Een selectie van onze partners en merkfabrikanten kunt u hier bekijken.