Rienstra Installatie en Bouw

Rienstra V.O.F. is een dynamisch bedrijf dat installatie en bouw combineert. Rienstra Installatie en Bouw is gespecialiseerd in duurzame oplossingen.

Sinds 1995 werk ik  actief in een installatiebedrijf die graag bezig is om duurzame produkten te installeren, dit begon in 1996 voor mij met een heatpipe-set van 20 buizen aangesloten op een 150 liter boiler.  Ook een warmtepomp van Viessmann, model 300 werd geïnstalleerd.  En zo ging het steeds verder. Natuurlijk werd het “gewone” installatiewerk niet vergeten. Op de fabriek van Viessmann in Allensdorf in 1998 gingen we kijken naar heatpipes, echter stond daar ook een pellet-ketel.   Toen voor mij nog een onbekend produkt, nu niet meer weg te denken.

Door de jaren heen is er veel veranderd, en is er veel bijgekomen. Alles wat met duurzaam te maken had, werd in het pakket opgenomen. Isolatie, eerst alleen op het platte dak maar later ook op elke gewenste plek in de woning. Daardoor is de tak bouw er bijgekomen.

In 2010 is Rienstra Installatie en Bouw verhuist naar de Knipe om meer ruimte te krijgen.  De bouwwerkzaamheden zijn uitgebreid.  Ook het glas in de woning is meegenomen, dit heeft nu een eigen  plek in de vorm van onze andere website Rienstra-kozijnen.nl

Rienstra installatie en Bouw,  al jaren duurzaam.